Levering

Welkom

Welkom op de webshop van Naradatrend. De wierookkoning van Nederland!

In onze webshop zijn vele soorten wierook(ORGINELE) te verkrijgen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor diverse religieuze/culturele Oosterse beelden. Wij bezitten over een groot assortiment en hebben veel op voorraad. Scherpe prijzen, makkelijk en snel thuis bezorgd!
Wij verkopen wierook van alle bekende merken, zoals: Satya ,Hem ,Bic, Sac,Baladji,Flute,Cycle Brand,Nandita,Darshan en nog veel meer !!En wat er niet is kan ik altijd voor u proberen te verkrijgen door mijn goede contacten.
ALS EXTRA SERVICE IS HET MOGELIJK WIEROOK TE KOMBINEREN IN PRIJSKLASSE . DUS EEN DOZIJN MIX ! OF HEXA VERPAKKING MIX ! LET OP !!! 3 HEXA DOZEN WIEROOK VOOR MAAR 12 EURO (dit zijn de ronde wierook doosjes 6 in een pak)
Voor vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar voor u. Als u klikt op pagina Beelden/ contact kunt u ons e-mailen en dan nemen wij uw vraag zo snel mogelijk in behandeling.
U kunt bij ons alle kanten op. Hoofdzakelijk sturen wij de goederen op mits het het bedrag van aankoop eerst is overgemaakt op
NL70ABNA0508994772 en ter contole mailtje naar wierookkoning@gmail.com